gdzie dobry serwis w Łodzi??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jorgus
    Drive
    S_OCP Member
    • 2008
    • 47

Wymienilem dzis szybe przednia w samochodzie. Dostalem kamulem i niestety pekla. Jak kogos interesuje gdzie i za ile to zapraszamtutaj - ostatni wpis...narazie
    Dodam tylko, ze warto pomyslec o ubezpieczniu szyb, jesli tego nie macie. To kosztuje kilkadziesiat pln na rok, a w ostatnich 3-4 latach to juz 2 szyba ktora wymienilem ad: Ostatnio sie zastanawialem czy warto... od dzis juz mam ubezpiecznie. szkoda ze madry Polak po szkodzie :mod:
    -----------------------------------------------------
    Czarna i Elegancka
  • mtmg
    Ambiente
    • 2007
    • 104

witam!
    szukam przyzwoitego serwisu na terenie Łodzi, tzn. takiego gdzie znają się na rzeczy a nie tylko biorą kasę (czytaj raczej nie ASO!), problem dotyczy dziwnej pracy silnika - spadki mocy, dławienie.

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

mtmg, a skorzystałeś z opcji Szukaj :?:

Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• mtmg
        Ambiente
        • 2007
        • 104

dzięki :!: , najwyraźniej tak byłem zniesmaczony wczorajszą wizytą w ASO, że jakoś nie przyszło mi to do głowy , pozdrawiam

Komentarz

• zurcio
          RS
          • 2008
          • 2046

Zamieszczone przez mtmg
          najwyraźniej tak byłem zniesmaczony wczorajszą wizytą w ASO
          To tylko ASO a takie wrażenia :diabelski_usmiech
          Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

Pracuję...